Altijd een vaste lage prijs

Bij WMK houden we niet van verrassingen. Je betaalt de aanschafprijs en een vast jaarbedrag en krijgt daarvoor toegang tot het complete systeem. Voor alle updates, uitbreidingen van het systeem en ook de helpdeskondersteuning betaal je niets extra. We helpen je bij een makkelijke overstap.

Wat zijn de kosten?

WMK Standaard (PO/VO/MBO)
€ 30,00 / maand

Eenmalige aanschafprijs:
€ 500,00 (PO), € 600,00 (VO en MBO)

Het maandelijkse tarief voor onderhoud en service van € 30,00 wordt voor een periode van een volledig jaar, voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar, in rekening gebracht.

Bij de eerste aanschaf worden de aanschafkosten en het maandtarief voor de rest van het jaar in rekening gebracht.

Ben je gebruiker van WMK, dan kun je kosteloos overstappen naar een speciale versie als WMK-SO, WMK-MO, of WMK-JP.


Bestel direct!
WMK-BM
€ 37,50 / maand

Eenmalige aanschafprijs: € 800,00

Om optimaal gebruik te kunnen maken van WMK-BM geldt de voorwaarde dat 80% van de aangesloten scholen van de bovenschoolse vereniging, -stichting of -overheidsorganisatie al een WMK versie gebruiken. Hierbij wordt gekeken naar de BRIN-nummers binnen de organisatie.


Bestel direct!
WMK-SWV
Divers
Gebruik je al WMK? Dan kun je zonder extra kosten de SWV-module gebruiken. Scholen die nog niet met WMK werken kunnen de lite versie aanschaffen, waarbij alleen de SWV-modules werken.

 • WMK-SWV lite (school): aanschaf € 125,00 | onderhoud en service € 10,- per maand
 • WMK-SWV DV (deelverband): aanschaf € 795,00 | onderhoud en service € 35,- per maand
 • WMK-SWV (samenwerkingsverband) aanschaf: € 1200,00 | onderhoud en service € 50,- per maand

Heb je de lite versie en wil je gebruik maken van alle mogelijkheden van WMK? Upgraden kan voor slechts €275,- (eenmalige kosten).


Bestel direct!
 • "Ik heb zowel ervaring met de WMK-EC als met de WMK-PO versie. Het is een mooi instrument wat je helpt om de kwaliteitszorg van de school goed te organiseren. Daarnaast zijn de rapportages die je uit kunt draaien prachtig en goed te gebruiken bij je jaarverslagen en gesprekkencyclus. Kortom een aanrader!"
  Netty GruitersNetty Gruitersdirecteur SBO De Kameleon, Papendrecht
 • “Inmiddels werk ik nu zo’n 4 jaar met de kwaliteitskaarten van WMK-PO. Voor onze school werken de kwaliteitskaarten, mits oprecht ingevuld, als een spiegel voor ons eigen functioneren. Het geeft ons goed zicht op wat er beter kan. Door cyclisch te werken en de verbeterpunten op te nemen in ons jaar en schoolplan, wordt het werken aan een betere kwaliteit van de school in ieder geval geborgd.”
  Ryanne OvermeireRyanne OvermeireDirecteur Sint Maartensschool, Voorburg
 • "WMK is heel uitgebreid en dankzij de uitleg en cursus van Bos Onderwijs Consultancy  kunnen we er goed mee uit de voeten."
  Frances Heggen-GeeneFrances Heggen-Geenedirecteur b.s. De Zonnebloem, Liessel